Treat Yourself With Books

Despre cum a decurs evenimentul literar

Eu și Dumitrița de la World Of Books Web discutam de mult că ne-ar plăcea să colaborăm în cadrul vreunui proiect, și am fost tare încântată când m-a contactat să-mi spună că are ideea perfectă pentru ceva fain care va implica și cititorii noștri. Am fost cucerită de ideea ei imediat ce am citit detaliile și titlul evenimetului: Treat Yourself With Books. 

Evenimetul consta în menținearea unei stări bune în timpul lecturii. Ne doream ca cititorii să ne arate ce citesc, ce lumânări parfumate aprind și ce ceai beau. Încercarea noastră a avut un mic succes pentru că am primit câteva actualizări, iar starea noastră de bine s-a menținut pe tot parcursul zilelor de weekend plus ziua de luni, aleasă de noi ca fiind o prelungire a evenimentului.

Treat Yourself With Books a început de vineri seară, când am citit un capitol din Pălăria Președintelui și unul din Fetele de la țară.

Sâmbătă, 28 iulie, n-am citit decât puțin din Zuleiha deschide ochii și un capitol din Fetele de la țară, iar pe seară am citit vreo 50 de pagini din Scrisori din insula Guernsey.

Duminică și luni m-am concentrat pe ultima carte menționată, și anume Scrisori din insula Guernsey pe care mă concentrez și în prezent și care îmi place și mă amuză teribil. De abia aștept să vă povestesc despre ea 😀

Cum spuneam, noi ne-am axat pe starea pe care ne-o oferă lectura, nu pe numărul cât mai mare de pagini citite.

Mie îmi place teribil ideea Dumitriței și sper să o reluăm cândva. Sperăm tare mult și că v-am stârnit interesul față de eveniment și că, poate în viitorul apropiat, vom relua Treat Yourself With Books alături de cât mai mulți dintre voi.

Îi mulțumesc Dumitriței că m-a implicat în acest proiect și celor care ne-au urmărit și ne-au fost aproape pe Instagram și Facebook de-alungul zilelor evenimentului.

Am să vă las mai jos actualizările noastre, iar impresiile Dumitriței le puteți găsi aici.

 

 

 

2 gânduri despre „Treat Yourself With Books

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s